Blog

3D-tiskani deli orodij za zahtevna okolja

3D-tiskani deli orodij za zahtevna okolja

Zahtevni proizvodni procesi postavljajo visoke zahteve tudi za uporabljene materiale. 3D-tiskanje posebnih polimerov je švedskemu podjetju Permascand s prilagodljivo proizvodno metodo omogočilo znatne prihranke pri stroških.

Storitve 3D-tiska z industrijskimi polimeri

Storitve 3D-tiska z industrijskimi polimeri

V zadnjem četrtletju leta 2020 se je podjetje Sorv-Elektro Oy odločil investirati v svoj prvi miniFactory Ultra 3D-tiskalnik. Po samo 7 mesecih jih je dodana vrednost naprave prepričala, da so kupili še en Ultra 3D-tiskalnik in s tem povečali zmogljivosti proizvodnje izdelkov z visoko zmogljivimi polimernimi deli za svoje stranke.

HAGE3D TEHNOLOGIJE ŠOB

HAGE3D TEHNOLOGIJE ŠOB

HAGE3D ima v svoji ponudbi številne tehnologije šob, da bi 3D tiskalnik čim bolj prilagodil vašim potrebam. Modularni koncept MEX omogoča hitro in enostavno zamenjavo šob in s tem znatno poveča prilagodljivost proizvodnje. Naš modularni koncept omogoča uporabo osnovne naprave HAGE3D, nato pa lahko izberete najprimernejšo šobo glede na svojo uporabo.

3D-tisk v gradbeništvu

3D-tisk v gradbeništvu

Kupole iz gline, ki so videti kot križanec med lonci iz terakote in nečim, kar so morda zgradili termiti, verjetno niso nekaj, kar bi povezovali s prihodnostjo gradbeništva. Vendar je proizvajalec 3D-tiskalnikov Wasp v kraju Massa Lombarda blizu Ravenne na severu Italije pokazal, zakaj bi to lahko bile.

kontaktni obrazec
Pišite nam!

Pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.