Blog

3D-tisk v gradbeništvu

3D-tisk v gradbeništvu

Kupole iz gline, ki so videti kot križanec med lonci iz terakote in nečim, kar so morda zgradili termiti, verjetno niso nekaj, kar bi povezovali s prihodnostjo gradbeništva. Vendar je proizvajalec 3D-tiskalnikov Wasp v kraju Massa Lombarda blizu Ravenne na severu Italije pokazal, zakaj bi to lahko bile.

HAGE3D: primer uporabe iz industrije

HAGE3D: primer uporabe iz industrije

Znane stranke in partnerji iz industrije ter raziskav zaupajo profesionalnim industrijskim 3D-tiskalnikom podjetja HAGE3D. Podjetje 3CON uporablja 3D-tiskalnik modela 140L za izdelavo visoko zmogljivih sistemov za stranke, kot so BMW, Mercedes in Audi.

Se izplača investirati v profesionalni 3D-tiskalnik?

Se izplača investirati v profesionalni 3D-tiskalnik?

3D-tiskalnik?
Nekoč, ko je večina ljudi še menila, da je aditivna proizvodnja tehnologija prihodnosti, so profesionalni 3D-tiskalniki stali več sto tisoč evrov, kakovost tiska pa je pustila veliko želenega. Izdaja patentov je na trg privabila na stotine podjetij za 3D-tisk. Veliko teh podjetij je začelo proizvajati poceni namizne tiskalnike, zaradi česar je bila tehnologija bolj vsakdanja in dostopna povprečnemu potrošniku.

Uvod v kompozite

Uvod v kompozite

Tehnologija Anisoprint je namenjena proizvodnji lahkih, trdnih in močnih kompozitnih delov. Razumevanje kompozitov je ključnega pomena za najboljši izkoristek tehnologije v smislu zaslužka.

kontaktni obrazec
Pišite nam!

Pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.