HAGE3D TEHNOLOGIJE ŠOB

Nov 8, 2021
HAGE3D ima v svoji ponudbi številne tehnologije šob, da bi 3D tiskalnik čim bolj prilagodil vašim potrebam. Modularni koncept MEX omogoča hitro in enostavno zamenjavo šob in s tem znatno poveča prilagodljivost proizvodnje. Naš modularni koncept omogoča uporabo osnovne naprave HAGE3D, nato pa lahko izberete najprimernejšo šobo glede na svojo uporabo.

HAGE3D ima v svoji ponudbi številne tehnologije šob, da bi 3D-tiskalnik čim bolj prilagodil vašim potrebam. Modularni koncept MEX omogoča hitro in enostavno menjavo šob in s tem znatno poveča prilagodljivost proizvodnje. Naš modularni koncept omogoča uporabo osnovne naprave HAGE3D, nato pa lahko izberete najprimernejšo šobo glede na svojo uporabo. To omogoča optimalno prilagoditev osnovni obliki materiala (granulat, pasta, tekočina, filament) in/ali tiskarskemu opravilu (standardne komponente, hibridne komponente, velike komponente, termosetne komponente, elastomerne komponente).

Za šobe HAGE3D so značilni najvišji industrijski standardi za zanesljive in natančne rezultate tiska.

DSD+

Kompaktna in lahka šoba DSD (Direct Synchronised Drive) za filamente se lahko vgradi v vse tiskalnike HAGE3D. Šoba natančno in zanesljivo obdeluje široko paleto filamentov. DSD je modularno zasnovan in ga je mogoče uporabljati z različnimi koncepti hlajenja, pogona filamentov in ekstruderjev.

MULTI-DSD+

HAGE3D Multi-DSD ima do štiri ekstruderje. Standardna šoba DSD pa ima dva ekstruderja. Multi-DSD omogoča obdelavo štirih različnih materialov v enem samem izpisu. Komponenta, ki je kombinacija trdih/mehkih komponent, razpoznavne barvne identifikacije in podpore topnosti, je le en primer večmaterialne tehnologije.

PELLETEXTRUDER +

Ekstruder za pelete HAGE3D PEX združuje prednosti visoke proizvodnje talin z znatnim zmanjšanjem stroškov materiala, ki se doseže z uporabo stroškovno učinkovitih plastičnih peletov. To omogoča hiter in stroškovno učinkovit tisk velikih sestavnih delov.

Specialne šobe

Uporabniki 3D-tiska običajno uporabljajo filamente ali pelete kot pol-izdelke. Kaj pa, če želite obdelati paste, smole, beton ali neprekinjena vlakna? Podjetje HAGE3D ponuja številne posebne rešitve šob prav za ta namen.

Posebne rešitve šob HAGE3D za ekstrudiranje najzahtevnejših materialov

Podjetje HAGE3D je z vrsto sporazumov o sodelovanju z raziskovalnimi partnerji pridobilo obsežno znanje o razvoju in implementaciji specialnih šob. Ne glede na to, ali gre za hladno ekstrudiranje (paste, smole, beton) ali vroče ekstrudiranje (kompoziti iz neprekinjenih vlaken), ima podjetje HAGE3D rešitev za vsak material, ki ga je mogoče ekstrudirati.

Na voljo za sledeče naprave:
HAGE3D 175C 
Specialne rešitve

Vir: hage3d.com.

kontaktni obrazec
Pišite nam!

Pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.