splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja

Kontaktni podatki podjetja:
Ime podjetja: iTehLab d.o.o., projekt 3D-industrija
Naslov podjetja: Slovenčeva ulica 97 ,1000 Ljubljana, Slovenia
Telefonska številka: +386 1 320 08 99
Spletna stran: www.3d-industrija.si
E-mail naslov: info@3d-tisk.si

Podatki o podjetju:
TRR: SI56 3400 0101 0757 630
IBAN: SI56 3400 0101 0757 630 (Sparkasse d.d.)
Matična številka: 3497151000
Ident. Številka za DDV (ID): SI 94907820
Zavezanec za DDV: Da

Letak – navodilo o obvezni izdaji in shranjevanju računa je na spodnji povezavi: VKLOPI RAZUM – ZAHTEVAJ RAČUN!

Blago, ki je na voljo v spletni trgovini www.3d-tisk.si, je možno po plačilu predračuna prevzeti tudi v naši prodajalni na Slovenčevi ulici 97 ,1000 Ljubljana, Slovenija. Naš prodajni program obsega različne tipe 3D-skenerjev, 3D-tiskalnikov, programske opreme, filamentov in dodatne opreme. Ponudba velja do odprodaje zalog.

Cene izdelkov in dostave
Cene izdelkov in dostave (poštnine) so v evrih (EUR) brez DDV.
Naročilo (pogodba) se sklepa v slovenskem jeziku. Cene veljajo na dan naročila.
Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave.

Naročanje izdelkov (nakup)
Za ogled izdelkov, brskanje po vsebinah ipd ne potrebujete predhodne registracije in prijave.
Izberite kategorijo izdelkov (npr. 3D-TISKALNIKI). Ko se odločite za nakup, najprej določite barvo izdelka, šele nato kliknete gumb “DODAJ V KOŠARICO”. V vaši košarici nato zbirate in dodajate ali brišete število izdelkov po vaši želji. Ko ste izbiranje zaključili, izberete gumb “NA BLAGAJNO”, koraki si sledijo:
1/3 (Košarica) Preverite količino in zneske vseh vnešenih artiklov v košarici. Kliknite gumb NADALJUJ NA BLAGAJNO”.
2/3 A ) Podatki plačnika: Izpolnite vsa obvezna polja.
2/3 B ) Dostava na drug naslov: Če želite, da vam izdelke pošljemo na drug naslov, kakor je vaše vpisano bivališče, odkljukajte to polje in vpišite drug naslov za dostavo.
2/3 C ) Vaše naročilo: Tu si oglejte povzetek vašega naročila in določite način dostave.
3/3 Oddaj naročilo: Pritisnite gumb ZAKLJUČI NAKUP“. S klikom na gumb “ZAKLJUČI NAKUP” potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom Splošnih pogojev, ki so tu navedeni in z njimi v celoti soglašate. Na vaš e-poštni naslov boste prejeli podatke za plačilo predračuna.

Rok dostave
Pošta Slovenije po pogodbi zagotavlja dostavo v Sloveniji najkasneje v treh delovnih dneh, vendar pa je to običajno že naslednji dan. Status vašega naročila lahko spremljate ob kliku na povezavo, ki ste jo prejeli v potrditvi vašega naročila po elektronski pošti. Na dan, ko bo vaša pošiljka odpremljena, boste prejeli obvestilo na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli ob prijavi. Če ste opazili, da vaše naročilo ni prispelo v predvidenem roku, nas nemudoma kontaktirajte na tel. št. +386 1 320 08 99 (9h – 16h) ali na naš elektronski naslov info@3d-tisk.si.

Plačila (načini plačila)

  • Plačilo po predračunu (fizične in pravne osebe). Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli predračun. Naročilo bomo izvršili po prejemu plačila na naš TRR. Za hitrejšo obdelavo nas lahko po izvršenem plačilu o tem obvestite na tel. št.: +386 1 320 08 99 (9h – 16h) ali na naš elektronski naslov info@3d-tisk.si. Blago vam bomo odpremili najkasneje naslednji delovni dan po prejetem plačilu.

Odstop od pogodbe
Kupec ima nepreklicno pravico odstopa v 14 dneh od prejema blaga na e-naslov info@3d-tisk.si oz. po pošti na naslov iTehLab d.o.o., slovenčeva ulica 97, 1000 Ljubljana. Potrošnik ima v skladu s 1. odstavkom 43/č člena ZVPot pravico, da prejeto blago vrne v roku 14 dni po sporočilu iz 1. odstavka 43/č člena ZVPot oz. po sporočilu o odstopu od pogodbe.

Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus prejetega blaga le v obsegu kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v prodajalnah. V nasprotnem potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga v skladu z 8. odstavkom 43/d čl. ZVPot, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Kupec pa je v primeru odstopa od pogodbe dolžan nositi stroške pošiljanja, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila.
Ob vračilu pošiljki priložite originalen račun in navedite tudi svoj transakcijski račun.

Blago morate vrniti najkasneje v 14 dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe na naslov iTehLab d.o.o., projekt 3D-industrija, Slovenčeva ulica 97 ,1000 Ljubljana, Slovenia (za www.3d-industrija.si).
Pravica do odstopa od pogodbe vam ne pripada za izdelke izdelane po vaši želji, naročilu in po meri.

Reklamacije in vračila
Potrošnik lahko v primeru, da je prejel napačno vrsto blaga v primerjavi z naročenim ali poškodovano blago le-to reklamira v roku osmih (8) dni od prevzema blaga tako, da pošlje izpolnjen obrazec za vračilo blaga, s kopijo originalnega računa, na naš naslov naveden zgoraj. V primeru reklamacije lahko potrošnik, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo izdelka, njegovo popravilo ali vračilo kupnine.
Izdelki, ki jih vračate, naj bodo nerabljeni in nepoškodovani ter v originalni embalaži in z vsemi prejetimi dodatki.

Nesoglasja in spori
Morebitna nesoglasja ali spore, nastale glede tolmačenja ali izvajanja “Splošnih pogojev”, stranki rešujete sporazumno. V primeru, da sporazuma ni možen, je pristojno sodišče v Ljubljani

Varstvo podatkov
Z naročilom izdelkov dovoljujete, da iTehLab d.o.o., projekt 3D-industrija, Slovenčeva ulica 97 ,1000 Ljubljana, Slovenia, z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Družba zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov.
Podatki bodo uporabljeni izključno za namen, za katerega ste nam jih posredovali (ponudba, račun, komunikacija v zvezi z vašim naročilom, pošiljanje informativnega gradiva).
Dostop do podatkov imajo le pooblaščene osebe našega podjetja. Vaših podatkov nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam. Občasno vas bomo po e-pošti seznanili z novostmi v naši ponudbi.
Pisno ali po telefonu lahko zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja, ter vas o tem v 5 dneh obvestimo.

Veljavnost naročila:
Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje.

Podatki o straneh:
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Za eventualne napake ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, razen za napake na izdelku.

Za več informacij in pomoč smo vam na voljo na spodnjih kontaktih:
iTehLab d.o.o., projekt 3D-industrija, Slovenčeva ulica 97 ,1000 Ljubljana, Slovenia
Telefonska številka: +386 1 320 08 99
Spletna stran: www.3d-industrija.si
E-mail naslov: info@3d-tisk.si

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu.
Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora.
VKLOPI RAZUM – ZAHTEVAJ RAČUN!

kontaktni obrazec
Pišite nam!

Pošljite sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.